DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇİTİL AFŞİN’DE

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2015 - 9:00

/ kez okundu.
ÇİTİL AFŞİN’DE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafında Afşin’e yapılan yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, “Afşin’imize layık olan hizmetler gelecek” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve beraberindeki heyetle birlikte ilçede devam eden yatırımları inceleyerek, yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Gezi ve incelemelerin ardından açıklama yapan Kahramanmaraş Milletvekili Çitil, “Afşin Atık Su Arıtma tesisini gezdik ve Afşinbey Caddesine gelerek buradaki yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Afşinbey Caddesinde drenaj kanalları ve su kanallarıyla alakalı bir çalışma yapıldı. Bu çalışmalarının ardından caddemizde asfaltlama çalışmasına geçildi. Afşin’imize layık olan hizmetlerin hepsi gelecek. “dedi.

Afşin’in en önemli sorunlarının çözüldüğünün altını çizen Çitil, ” İçme suyu şebekesi, Akdere İçme Suyu Projesi ve atık su arıtma tesisi gibi hizmetler ilçemize kazandırıldı. Bu yatırımların maliyeti 110 milyon TL civarında ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından Afşin’imize yapılıyor. Bundan sonra gelecek yatırımların takipçisi olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanımızla, ilçe teşkilatımız ve diğer milletvekillerimizle Afşin’e en güzel hizmeti getirmek için el ele vererek çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşinbey caddesinde ki yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, en kısa zamanda bitirilerek Afşin halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Afşin’in 25 yıllık problemi olduğunu belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Şu Şekilde Konuştu;” su sorunumuz geçen yıl yoğun olarak yaşandı fakat sorun 20-25 yıllık bir sorundu. İnşallah büyükşehir belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç konuya neşter attı 25 yıllık soruna. Bundan böyle büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmaları ile Afşin’imizin su sorunu tarihe kavuşuyor. Bu projeyle bir taraftan Afşin’in içme suyu şebekesi yenilenirken, bir taraftan da şehir nüfusuna yeterli doğal kaynak suyu Afşin’e getiriliyor. Yine bu hizmetlerde büyükşehir belediye başkanımıza nasip oldu. Bizlerde burada kendilerinin her türlü direktiflerine açığız. Ben bu iş için özellikle kendilerine teşekkür ediyorum. Afşin’e bu dönemde 3 buçuk yılımız kaldı. Bu süreç içerisinde büyükşehir belediyemiz ve Afşin Belediyemiz ile birlikte 25 yıllık problem açığımız kapanmış olacak. Tekrar ben teşekkür ediyorum büyükşehrimize, KASKİ Genel müdürümüze, yoğun çaba gösterdi projenin hayata geçirilmesi için. Genel sekreterimiz burada ona çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin’de çok önemli hizmetlerin altına imzamızı atıyoruz diyen Başkan Erkoç, “Afşin’in girişi olan Afşinbey Caddesini yeniden büyükşehir belediyesi olarak biz yapıyoruz. Caddenin hemen yağmurlama kanallarını altyapı, kanalizasyon,  alt yapı çalışmalarını bitirdik ve şimdi sıcak asfalt serme çalışmaları yapılıyor. Büyük yatırımlar devam ederken ara sıra aksaklıklar olabiliyor. Bu aksaklıklardan dolayı sizlerden özür diliyoruz. Büyük yatırımların bit külfeti var burada da sizlerden sabır bekliyoruz. İnşallah yol çalışması bittiği zaman Afşin’in girişi daha güzel hale gelecek, Yeşil Afşin’imiz daha güzel hale gelecek.  Afşin’de 25 milyon TL değerinde alt yapı yatırımı yaptık, ilçenin tüm içme suyu şebekesini değiştireceğiz. Bu yatırımla alakalı müteahhit firmayla görüşmelerimiz sürüyor inşallah en kısa zamanda alt yap çalışmalarını tamamlayacak. Akdere içme suyu projesinden önce ilçenin alt yapı çalışmalarını tamamlamamız gerekmekte. Hazır su kalitesinde su vatandaşlarımızın musluklarından akacak. . Aynı zamanda Akdere içme suyunun alternatifi olarak Çöllolar’dan ilçeye bir su daha getiriyoruz. Akdere içme suyu bağlanana kadar Çöllolar’dan pompayla ilçemizin su ihtiyacını karşılayacağız. Bütün yatırımlarımız tamamlandığı zaman Afşin rahat bir nefes alacak ve eskisi gibi “Yeşil Afşin” olacak. Bu yatırımın yapılmasında katkıları buluna AK Parti milletvekillerimize, ilçe Belediye Başkanımıza ve Afşinli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ÇALISMALAR (7) ÇALISMALAR (9) ÇALISMALAR (1) ÇALISMALAR (6)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3431

SATIŞ

32,3466

FARK

% 0.29
Dolar EURO

ALIŞ

35,0972

SATIŞ

35,1311

FARK

% -0.02
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,8315

SATIŞ

40,8477

FARK

% -0.41
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8810

SATIŞ

35,8968

FARK

% 0.52
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8946

SATIŞ

23,9026

FARK

% 0.53
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.696,97

SATIŞ

3.778,44

FARK

% 1,47
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.310,61

SATIŞ

2.310,97

FARK

% 1,47
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.297.148

DEĞİŞİM

2.794

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER