DOLAR 32,5815 % 0.28
EURO 35,0081 % 0.08
GRAM ALTIN 2.461,04 % 1,02
ÇEYREK A. 4.023,79 % 1,02
BITCOIN 64.506,26 0.902
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Cihan ahmet cesur yazdı

Son Güncelleme :

12 Şubat 2016 - 16:55

/ kez okundu.
Cihan ahmet cesur yazdı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Geçtiğimiz günlerde Joe bidenTürkiye’ye  gelmiş ne kadar pkk sempatizanı ve muhalefet kanadı varsa toplamış ve Türkiye ye ayar çekmek istemişlerdi.

Gelebilecek tepkiyi azaltmak içinde satır arasına sıkıştırmış pkk terör örgütüdür diye eklediler.Görüşmek istediklerini İstanbul’a ayağına çağırıp görüşerek neyin mesajını verdi?Bunlar  örgüte ve yandaşlarına moral takviyesi oldu.

Ortadoğu’dan tasfiye edilmeye çalışılan Türkiye de İsrail’i yanına çekme gayretine düşmüştü.Onlarda Kürdistan kurulsun istiyoruz diyerek saflarını netleştirdi.Şimdi bölgede etkisini yitiren Suudi Arabistan ve Türkiye Suriye’ye girmek için plan değiştirdiler. 1 Mart tezkeresi yanlıştı tekrar bu yanlışa düşmeyeceğiz diye açıklama yapan Sayın Cumhurbaşkanımızda Suriye’ye girişe yeşil ışık yaktığını ilgililere bildirdi.

Pyd’yi Cenevre görüşmelerine Türkiye’ye rağmen çağıran güçler Türkiye’nin tepkisi ne olacak derken Davutoğlu kandili bombaladığımız gibi ypgyi de bombalarız dedi.

Bu da niyetimizin ciddi olduğunu anlatmaya yetti ama gözümüzün önünde Türkmen dağının düşmesine engel olamadık.Şimdi Halep için Kahramanmaraş, Stalingrad benzetmesi yapılması ne kadar ciddiye alınır bilinmez. AB ye gelince bizi sadece göçmen krizi ile ilgili muhatap almak istiyorlar.Merkel sadece Avrupa’ya geçen göçmenlere engel olabilmek için sık sık Türkiye’ye geliyor.

Pkk da operasyonlardan bunalmış gibi oda masaya dönmenin çaresini arıyor.Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ’de masaya sırtını dönmediğini itiraf etmesede niyetini gizleyemiyor.Dolmabahçe ruhu hala AKP içinde mevcut ki Dolmabahçe’de 10 maddeye imza atanlar bugünkü kabinede de bakan olarak görev yapıyorlar.Bülent Arınç’ta Cumhurbaşkanı’mızın bu gelişmelerden haberi vardı diyerek gündemi meşgul etmişti.

İran’nın nükleer kıskacından kurtulmasına, ambargoların kaldırılarak dünya piyasasına girmesinde etkin rol alan Türkiye’yeminnettarlığını Suriye’de ve pkk ya verdiği destekle gösterdiler! Kabineden bir bakan pkkyı  yönetenler İran’da saklanıyor diye de açıklama yaptı. pkk ilk günden beri yönetenler hala aynı isimler. Otuz yılı geçmiş bir zaman içinde üst düzey yöneticiyi alamamışız aldığımızda başımıza bela olmuştur.Bir operasyonile Murat Karayılan’ı alan İran bir gecedepkknın İran kanadıpjak’ı bertaraf etti. Türk istihbaratı ve güvenlik birimleri pkknın kontrol kademesinden bir iki kişiyi alsa hem askere hem de halka terörle mücadelede motivasyon kaynağı olur.

Dünyada dört senede dört kat düşen petrol fiyatları petrol üreten ülkeleri zor durumda bıraktı. Bu fiyatların düşmesi bize yaramadı. Petrol fiyatları düşmemiş gibi bizde pompa fiyatları yerinde sayıyor. Gün gelip de petrol fiyatları dört kat arttığında umarız fiyatlar aynı yerinde durur.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.