DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’liler Kahramanmaraş’ta İthal Aday İstemiyor

Son Güncelleme :

02 Eylül 2015 - 8:40

/ kez okundu.
CHP’liler Kahramanmaraş’ta İthal Aday İstemiyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde Cumhuriyet Halk Partiler 1 Kasımda Yapılacak Genel seçimlerde 7 Haziran’da Yapılan Genel seçimlerde Birinci Sıra Milletvekili adayı olan Kamil Dalkara’ya tekrar Milletvekili adaylığının verilmesini istedi.

 

 

Son günlerde Ankara’dan Bir isimin Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi 1 Sıra Milletvekili adayı olarak atandığı bilgisine tepki Gösteren Pazarcık Halkı ithal aday istemiyor dediler.
Pazarcık İlçesinde bir gurup Cumhuriyet Halk Partili Vatandaş Kahramanmaraş’ta aday belirlenirken ilk Önce 7 Haziran seçimlerine bakılması gerektiğini dışarıdan Kahramanmaraşı bilmeyen bir adayla seçime gidilmesi Partiye Gönül vermiş insanları hiçe saymak demektir Ankara’da genel merkez odaklı çalışmaların anlamsız olduğunu ifade eden vatandaşlar , “ithal ve şapkadan çıkan tavşan misali aday istemiyoruz” diyerek aday olacaklara üye bazlı çalışmaları gerektiğini söyledi.
Son günlerde bazı adayların Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakıştırılmaya başlandığını söyleyen Vatandaşlar Cumhuriyet Halk partisi Türkiye’de bütün örgütlerden önce milletvekili sıralamasındaki tavrını ön seçim olarak koymuştu. neden 1 kasımda Yapılacak olan erken seçimlerde Ön seçim yapılmıyor Bizler Bu Seçimlerde Tekrar Kamil Dalkara’dan yanayız Kamil Başkan yoksa Bizlerde Pazarcık Halkı olarak gereken dersi vermeye hazırız kontenjanla aday olunmaz dediler.
“En kötü ön seçim, merkez atamasından iyidir”
CHP’li vatandaşlar; Biliyorsunuz ki en kötü ön seçim bile genel merkez atamasından daha iyidir. Bizde 7 haziran seçimlerinden önce ön seçimde tercihimizi Kamil dalkara’dan yana kullandık. Kamil Dalkara’nın her zaman olduğu gibi şimdi de arkasında durmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş’a dışardan paraşütle inmiş bir aday istemiyoruz ve kesinlekle kabul etmeyeceğiz görüşünü savunurlarken,seçilecek yerlere paraşütle milletvekili adayı indirenler ihanet içindedir. Halkın yüzünü bile görmediği, yüzünü görse bile parti tabanıyla ilgisi olmayan sadece sinsilikle ilerleyen, hileyle , torpille bir yerlere gelmeye çalışan isimleri milletvekili sıralamasına dahil etmek, Kahramanmaraş CHP seçmenini hiçe saymak, onları takmamak ve onlara değer vermemek kabul edilemez bir durumdur. Dışarıdan bir kişinin partimizde aday yapılması onur kırıcı bir durumdur. Yıllardır emek vermiş, Aday adayı olmuş partililerimiz dışarıdan gelecek bir kişiden daha iyidir.. Yani kısacası ithal aday istemiyoruz.”
Kamil Dalkara’ya İlçe örgütlerinden Tam destek
1 Kasımda Yapılacak Genel Seçimlere sayılı günler kala 7 Haziran Seçimlerinde Birinci Sıra Milletvekili Adayı kamil Dalkara’nın Tekrar Aday olması yönünde Tüm İlçe Örgüttlerinden Tam Destek geldi.
Ankara’nın Kahramanmaraş için Birinci Sıra Milletvekili adayı olması Yönünde Rütük Üyesi Ali Öztunç’a Teklif etmesi iddiaları Kahramanmaraş ve İlçe Örgüttlerinde Tepkilere yol açtı Kamil Dalkara’ya destek olmak için Bir araya gelecek olan Ögürttüler Genel Merkeze Ders vermeye hazırlanıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Başarılı Siyasetçi Kamil Dalkara’a destek çığ gibi büyüyor.
Milletvekili aday adaylığını başvurusunu yapacak olan Kamil Dalkara ilk kez konuştu: “ bizler hukukun ezildiği değil adaletin herkes için olduğu bir ülke özlemindeyiz , sizlerde siyaset adamı olarak hak verirsiniz ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ülkeye refah getirecektir Bizlerde partimiz için emek verdiğimiz örgütümüzün karşısına çıkıp Milletvekili olmak istedik. Ben ve yoldaşlarım başta gençlik ve kadın hakları için mücadele edeceğiz. 7 Haziranda Yapılan Seçimlerinde üyelerimiz bizi birinci sıra Milletvekili adayı olarak getirdi ne yazıki Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş’ta bir Milletvekili çıkarmadı Vekilik Nasip olmadı ama sizlerle birlikte Seçimlerden sonra durmadan yeniden bir seçim Yapılacak gibi Çalışmaya devam ettik Son günlerde Ortada Dolaşan bir İsim ile Birlikte CHP’nin RTÜK Üyesi Ali Öztunç Kardeşmize Genel Merkez Kahramanmaraş’taki Üyelere Partilere sormadan Milletvekili adaylığı teklif yapıldığı söyleniyor Son Bir Haftadır Tüm İlçe örgüttlerimizden Telefonlar Geliyor Toplantı Yapacağız Hepsinin destekleri bizlere Başkanım Bu Hak sizin böyle şey olmaz kime sormuşlar’da dışarıdan aday getiriyorlar diyorlar siz olmazsanız Bizler sandık Başına gitmeyeceğiz diyorlar Ben Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan bir Kardeşiniz olarak Pazarcık Belediye Başkanlığı Görevini yaptık 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olduk , 1 kasımda Yapılacak olan erken seçimler için CHP’den Milletvekili aday adaylığımı Açıklıyorum dedi.
ÖRGÜTLE BİRLİKTE ANKARA YOLU
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara ve İlçe Başkanları 1 Kasımda Yapılacak milletvekili seçimleri için harekete geçti. CHP Eski Pazarcık Belediye Başkanı ve Milletvekili adayı Kamil Dalkara İlçe Ögürttleri ile ile birlikte Ankara’ya gidecek . Başkanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edecek Başkanlar, Kılıçdaroğlu’na Kasımda yapılacak milletvekili seçiminde kontenjan aday istemediklerini söyleyecekler .
İlçe Başkanları ve Ögürttler ile Birlikte Ankaraya Gidecek olan Milletvekili adayı Kamil Dalkara 1 Kasımda Yapılacak olan Genel Seçimlerinde İlçe Ögrüttlerimiz İlçe Başkanlarımız Tekrar Milletvekili adayı olmak istediklerini ifade ederek Dışarıdan gelecek her türlü bir adaya destek vermeyeceklerini ifade ettiler .
1 Kasımda Yapılacak olan Genel Seçimlerde Genel Merkez Kahramanmaraş’ta Ön seçime Katılamayan Bir isimin Birinci Sıra Milletvekili adayı olarak Göstereceği Üyeleri Delgeleri İlçe Başkanlarını Rahatsız etti yapılacak seçimlerde sıkıntı yaşanmaması için ve bunun önlemi almak amacıyla Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bu konu hakkında görüşceğiz ve konuyu ileteceğiz . Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde örgüttler Dışarıdan aday istemiyorlar Ön seçime Katılmış kendini katılmamış isimlerle seçime gitmek istiyorlar Örgüttler sagolsun destek Bize destek veriyor ama ben olmam şart değil Ön seçime Katılmış bir İsimle gidilsin seçime yoksa Hüsrana Ugraya biliriz dedi.
HABER : SUAT YENİPINAR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.