DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’den seçim açıklaması

Son Güncelleme :

25 Haziran 2019 - 8:47

/ kez okundu.
CHP’den seçim açıklaması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmasının ardından Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi bir basın açıklaması düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Binası önünde düzenlenen basın açıklamasına, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel’de katıldı. CHP İl Başkanı Esat Şengül’ün yanı sıra, Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ejder İşlek’te yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, oyların yüzde 54,21’ini alan Millet İttifakı adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu kazandı.

İmamoğlu böylece, cumhuriyet tarihine 17. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adını yazdırdı. Önceki gün ortaya çıkan sonuçlarla, İstanbul seçimiyle ilgili yaklaşık 3 aydır devam eden tartışmalar da sona erdi. Kahramanmaraş’ta yapılan açıklamada, CHP’li Esat Şengül, ”23 Haziran’da gerçekleşen İstanbul seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve 16 Milyon nüfuslu İstanbullulara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. ”11 milyon seçmene teşekkür ederiz” Yenilenen bu seçim üzerine birçok şey söylenebilir ve birçok kahramanı var diyen Şengül şunları kaydetti; ”Bunların hepsine tek tek teşekkür etmemizde gerekir.

Bütün bunları tek tek saymak yerine, seçimin gerçek kahramanları olan 11 Milyon İstanbul seçmenlerini ve onların şahsında emeği geçen her partilimize, ittifak ortağımız olan İyi Partililere, Millet ittifakına destek veren tüm siyasi Parti Genel Başkanlarına ve üyelerine, önceki seçimde Cumhur İttifakına oy veren ama vicdanları yaralandığı için Ekrem İmamoğlu’na destek veren AK Parti ve MHP seçmenlerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”

”800 bin oy farkı için ne diyecekler?” ”Evet kazandık, Kazanmak çok güzel bir duygu. Bizlere bu duyguyu yaşatan, Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, sevgili mevki taşım Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlı’na ve örgütüne kucak dolusu selamlarımızı ve Saygılarımızı gönderiyoruz. Bu seçim Türk Siyasi tarihinde hiç unutulmayacak bir biçimde yerine alacaktır. ‘’Hiçbir şey olmadı desekte, mutlaka bir şey olmuştur.” Söylemiyle “YSK’nın tabiri caizse cebimizde bulunan 20 TL’nin 5 TL’sinin Sahte veya Geçersizdir” kararıyla “Devlete bağlı seçim kurullarının kendi atamasını yaptığı sandık başkanlarının özürlü yani Devlet Kurumu personeli olmadığı demesi gibi”, “YSK başkanının Şubat ayında taşıma seçmen yok deyip Nisan ayında ‘Pardon varmış Ben görmemişim’” demesi gibi , “13 Bin oy farkı için oyları çaldılar diyenlerin, 800 Bin oy farkı için ne diyeceklerini merak etmemiz gibi” Benim unutup , sizlerin aklına gelebilecek daha bir çok vardır elbette, tarihe geçecek olan , ama bu söylemlerden bir tanesi hiç belleklerden silinmeyecektir buna emin olun.” ”Demokrasi yeniden şaha kalktı” Küçük bir çocuğun, belki de Türk Siyasetini başka bir noktaya taşıyacak, o söylemi, “Herşey Çok Güzel Olacak Ekrem Abi” demesiyle Türk Demokrasisi yeniden şaha kalkmıştır.

Bizlere oy vermese bile, tüm Türkiye’ye bu demokrasi şölenini yaşatan tüm İstanbullu seçmenlerimize yürekten şükranlarımızı sunuyoruz. Şimdi kazanmanın haklı gururunu yaşayacaksınız, gülüp eğleneceksiniz elbette, Hakkınızdır abartmadan bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Ama böyle zamanlarda herkesin Atasından, dedesinden tavsiyeler dile getirirler ya; Benim babamda bizlere hep şunu söylerdi,  “Başınız Büyüdükçe , Siz Daha Çok Küçülmelisiniz”  diye sözlerini tamamladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.