DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na 1 Liralık Dava Açtı

Son Güncelleme :

21 Ocak 2016 - 7:49

/ kez okundu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na 1 Liralık Dava Açtı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşlı Arif Gedemenli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 TL’lik manevi tazminat davası açtı.

Kahramanmaraş’ta yaşayan Arif Gedemenli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, partisinin Ankara’da yapılan olağan kongresinde Cumhurbaşkanına hitaben yaptığı konuşma nedeniyle 1 liralık dava açtı. Stajyer avukat olduğu halde davayı bir vatandaş ve bir seçmen olarak açtığını kaydeden Arif Gedemenli; “Gittikçe dozunu arttırarak küfür ve hakaret siyasetini sürdürüyor. Daha önce de belediye başkanlarına, bakanlara, başbakana yaptığı hakaretlerden mahkum olmuş ve tazminat ödemişti. Bu tazminatlar ve mahkumiyetler üslubunu değiştirmeye yetmedi. Hatta onu tahrik etti. Bu sebepten dolayı toplumun, yani seçmenlerin seçtiklerine sahip çıkarak; siyasetteki üslup seviyesini düşmesine engel olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Ticari kaygı gütmediği için sembolik dava açtığını dile getiren Gedemenli, “Bir vatandaş ve seçmen olarak vazifemi yaptığımı düşünüyorum. Bence bu davaların sayısı, hızla artmalı ve yaygınlaşmalı. Toplum olarak seçtiklerimize sahip çıkmalı ve siyasetin seviyesini korumalıyız” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.