DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP Kamil Dalkara Dedi

Son Güncelleme :

07 Nisan 2015 - 12:47

/ kez okundu.
CHP Kamil Dalkara Dedi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş’ta milletvekili adayları belli oldu.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Kahramanmaraş’tan gösterdiği milletvekilleri adayları belli oldu.

 

Buna göre Pazarcık eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara, 1. Sıradan aday olarak gösterilirken, Nilden Beyazıt Postalcı’nın Parti kontenjanı olan 2. Sıradan gösterilmesi ise sürprize neden oldu.

 

Biz İktidar Olacağız

7 Haziranda yapılacak genel seçimlerin önemine değinen Kamil Dalkara, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz her zaman çıktığımız yarışta hızımızı hiçbir zaman kesmedik. İnandık ve başardık. Bazen yorulduk ama yolumuza her zaman devam ettik. Biz iktidar olacağız.  Buna inanmamız gerekiyor. Eğer inanmaz isek biz bunu başaramayız.  İnsanlar siz ve biz diye ötekileştiriliyor. Böyle bir anlayış olmaz. Biz Kahramanmaraş’ta bu anlayışı değiştireceğiz.” Diye kaydetti.

 

 

İşte Cumhuriyet Halk Partisinin Kahramanmaraş Aday Listesi

 

1-     Kamil Dalkara

2-     Nilden Bayazıt Postalcı

3-     Eylem Çağraş

4-     Emre Kazancı

5-     Kibar Özdemir

6-     Selim Sümen

7-     Fatih Vicdan

8-     Duran Özdal 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.