DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇEVRE KORUMA PERSONELİNE İLAÇLAMA EĞİTİMİ

Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 7:05

/ kez okundu.
ÇEVRE KORUMA PERSONELİNE İLAÇLAMA EĞİTİMİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Vektörle Mücadele konusunda il genelinde hizmet veren tüm Vektörle Mücadele personellerine ilaçlama eğitimi verildi.

Belli aralıklarla devam eden ilaçlama eğitiminin bu bölümünde Akdeniz Üniversitesi Biyoloji Bölümü Prof. Dr. Hüseyin Çetin tarafından verilen eğitim Mehmet Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında biyosidal ürün uygulama konusunda personellere ilaçlama sırasında kullanılacak ilaç dozu (dünya sağlık örgütünün önerdiği doz), izlenmesi gereken yöntem, en etkin ve verimli sonuçların alınacağı ilaçlama zamanları, çevre ve halk sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken hususlar ve ilaçlama sırasında sağlık açısından tehlikeli olabilecek dozlarda ilaca maruz kalınmaması için alınması gereken tedbirler gibi konularda personele eğitim verildi.

İlaçlama personelleri tarafından sorulan soruların da cevaplandırıldığı eğitimlerin belli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.