DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇEVRE KORUMA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2016 - 14:55

/ kez okundu.
ÇEVRE KORUMA DEMOKRASİ NÖBETİNDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri hem demokrasi nöbeti tutuyor hem de hizmetleri aksatmıyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı şube müdürlüğü personelleri Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen demokrasi nöbetine destek vermenin yanı sıra aynı zamanda Kent Meydanı’nın temizliğini aksatmadan yürütüyorlar.
Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen demokrasi nöbetine Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü, park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü personelleri her gün Kent Meydanı’nda yerlerini alarak demokrasi nöbetine destek veriyor.
Aynı zamanda Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü personelleri demokrasi nöbetine destek vermenin yanı sıra Kent Meydanı’nın da temizliğini sağlıyorlar

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.