DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇETİN ÇOKUÇKUN’UN MUTLU GÜNÜ

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 15:28

/ kez okundu.
ÇETİN ÇOKUÇKUN’UN MUTLU GÜNÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın sevilen simalarından Çetin Çokuçkun’un oğlu Cihan Resul Çokuçkun, Yavaş ailesinden, Neslihan yavaş ile hayatını birleştirdi.

Uzun yıllardır Kahramanmaraş’ta serbest muhasebecilik yapan ve hala yapmakta olan, kendi sektöründe takdir edilen çokuçkun, 2 çocuğundan biri olan Cihan Resul Çokuçkun’un düğün töreninde mutlu anlar yaşandı.

Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde Çetin Çokuçkunu ve Yavaş ailesini sevenleri yanlız bırakmadı.

Modern bir düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine Çokuçkunun ailesi akrabaları arkadaş ve dostları katıldı.

Damat: Cihan Resul Çokuçkun Ve Gelin Neslihan yavaş duygularını şu şekilde dile getirdiler: Bir yaşam boyu birbirimizi sevmenin yanında saygıyı ve hoşgörüyü ön pilanda tutacağız. İyisiyle kötüsüyle hayatımızı sürdürüp kötü günlerimizde birbirimize sıkıca sarılıp kötü günlerin üstesinden gelip Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü dinleyip allahın izniyle inşallah 3 tanede çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz dediler.

Damat’ın babası Çetin Çokuçkun, neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeleri dileğimle… Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar! dilediğini ve ömrüm el verdiği sürece her daim oğlum ve gelinimin her zaman yanında olacağım dedi.

.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.