DOLAR 32,4910 % -0.18
EURO 34,9520 % 0.32
GRAM ALTIN 2.436,80 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,17 % 0,56
BITCOIN 64.603,73 -0.251
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çarman, CHP Dulkadiroğlu İlçe başkanlığına aday oldu

Son Güncelleme :

07 Aralık 2019 - 13:52

/ kez okundu.
Çarman, CHP Dulkadiroğlu İlçe başkanlığına aday oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Genç avukat Mehmet Çarman, CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığında düzenlediği basın açıklamasıyla başkan adaylığını açıkladı.
Geçtiğimiz yıl CHP’nin Kahramanmaraş’ta 3. Sıra milletvekili adayı olan avukat Mehmet Çarman, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacak olan Dulkadiroğlu olağan ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.
Programda konuşan Çarman, “Alın terinin, liyakatin ve emeğin değerini bu ulu çınarın gölgesinde savunmak, öne çıkarmak için adayım. İnsanları farklılılarıyla düşmanlaştıran değil, birleştirenlerden olmak için adayım. Bu iktidar yürüyüşünde mücadelenize kan, sizlere yoldaş olmaya ve birlikte başarmaya talibim. Dedikoduyla değil işimle, yaptıklarımla var olmaya çalışacağım.”dedi.

 
“Küçük olsun benim olsun diyenlerle mücadele edeceğim”
Başarıyı kıstas almayıp, küçük olsun ama benim olsun diyenlerle mücadele etmek için aday olduğuna da dikkat çeken Mehmet Çarman şunları söyledi: “Aktif siyasi hayatıma 24 Haziran 2018’de yapılan 27. Dönem Milletvekili adaylığı ile başlamış bulunmaktayım. Partimin beni 3. sıradan görevlendirmesiyle birlikte nasıl faydalı olurum düşüncesiyle köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe gezerek dokunmadık insan kalmasın gayesiyle bu görevi layıkıyla yerine getirdiğim kanaatindeyim. Gelinen süreçte sayın başkanımız Ejder İşlek’in yeniden aday olmama düşüncesi ve partilileriminde takdiri ile bu zor ve önemli gördüğüm yola çıkma kararı aldım.

Yıllardır süren mücadelemizin ve değerlerimizin temsilcisi olarak Türkiye’nin en büyük partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına adayım. Biliyorum zor ve önemli bir göreve talibim. Ama bu bir devir teslim töreni, bir bayrak değişimi olup, bir sıra neferi olarak bu bayrağı taşımak isterim. Başarıyı kıstas almayıp, küçük olsun ama benim olsun diyenlerle mücadele etmek için ‘… Söz konusu memleket ise gerisi teferruattır…’ diyenlerle burada olacağım. Bu kapsamda ben, bana inanan partim ve partililerimden aldığım güç ile aday oldum.”


“Aday olduğunu duyunca sevindik”
Mevcut CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ejder İşlek ise, “Ben aday olmayacağım için genç siyasetçilerin önünü açmak istedik. Mehmet Bey aday olacağını açıklamayarak bizleri sevindirmiştir. Bu bir cesaret işidir kendilerini kutluyorum.”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.