DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Canlı Heykel performansı PİAZZA’DA

Son Güncelleme :

21 Haziran 2016 - 6:38

/ kez okundu.
Canlı Heykel performansı PİAZZA’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sosyal, kültürel ve eğlence dolu aktivitelerle alışverişi keyfe dönüştüren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan’a özel etkinliklerine her gün bir yenisini ekliyor. Ramazan coşkusunu doyasıya yaşatan Piazza AVM, şimdi de ziyaretçilerini canlı heykeller ile karşılıyor. Canlı heykeller, Padişah, Sultan, Hacivat, Karagöz, Semazen ve Neyzen tiplemeleri ile şimdiden ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

Piazza’daki canlı heykel performansında, şaşkınlık ve eğlence dolu anlar yaşandı!
Ramazan ayına özel etkinlikler kapsamında AVM ziyaretçileri ile buluşan canlı heykeller, görenlere şaşkın ve eğlenceli anlar yaşatıyor. Dakikalarca hareketsiz durabilen performans sanatçılarını ilk kez gören ziyaretçiler, onların canlı olup olmadıkları anlamak için heykelleri dikkatle incelemeyi ve onlarla fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmiyorlar.

Kimi zaman “Padişah ve Sultan” kimi zaman “Hacivat ve Karagöz” kimi zaman da “Semazen ve Neyzen” karakterlerine bürünen canlı heykel performansı ile ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatan Piazza AVM, geleneksel sahne ve skeç performanslarının da yer aldığı Ramazan etkinliklerinde görevli animasyon ekipleri ile AVM’nin her noktasına eğlenceyi ulaştırmayı başarıyor

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.