DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.105.590 -0.972
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ”GÖSTERİSİ SAHNELENDİ

Son Güncelleme :

17 Mart 2015 - 9:57

/ kez okundu.
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ”GÖSTERİSİ SAHNELENDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla düzenlediği etkinliklerin ilki gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Drama Topluluğu tarafından sahnelenen “Çanakkale Geçilmez” isimli gösteriyi izleyiciler ilgi ile izlediler.

Şiir ve kahramanlık türküleri ile desteklenen gösteride oyuncular performansları ile göz doldurdu.

Drama Topluluğu Sorumlusu Mine Yaralı Bertizlioğlu’nun yönettiği gösterilerde Çanakkale Savaşı’nda cereyan eden bazı olayların dramatize olarak sahnelendi.

Zafer Bertizlioğlu’nun bağlama eşliğinde seslendirdiği kahramanlık türküleri de geceye ayrı bir renk katarken, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ ile şube müdürleri ve vatandaşların ilgi ile izlediği oyunun sonunda Drama Topluluğu Sorumlusu Mine Yaralı Bertizlioğlu, oyuna çok kısa bir süre içerisinde hazırlandıklarını ifade ederek, oyuncularına teşekkür ederek başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.