DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇANAKKALE GECESİNE BÜYÜK İLGİ

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 14:08

/ kez okundu.
ÇANAKKALE GECESİNE BÜYÜK İLGİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gençlik ve Spor Bakanlığımızca bir çok ilde düzenlenen Çanakkale Zaferinin 100.Yılı Olması nedeniyle bu kutlu zaferi anma etkinlikleri adına ”Çanakkale Bir Hilal Uğruna”Programı ilimizde de gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde  Serdar TUNCER’in Sunumunda yapılan Program Cihan YILDIZ etkili sesi  Çanakkale Türküleri ve Anadolu Ezgileri ile izleyenlere duygulu anlar yaşattı.İlginin alakanın yoğun olduğu,gecede Sunucu Serdar Tuncer Çanakkale Savaşında Yaşanan duygu dolu hikayeleri etkili hitabet güçü ile anlatarak salonda manevi bir atmosfer yaşattı.Ayrıca Salon Girişine Kurulan Çanakkale savaş müzesinde Çanakkale Şavaşından kalma hatıralar ve eserler sergilendi.

Gençlik Hizmetleri  Genel Müdür Yardımcısı Serdal ERAVCI’nın da katıldığı Etkinliğe,Kahramanmaraş Valimiz Sayın M.Hakan GÜVENÇER Vali Yardımcılarımız Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcileri Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Vatandaşlarımızın İlgisinin Yoğun,Manevi Atmosferin yüksek olduğu gecede Çanakkale Savaşlarında Şehit Olan Ecdatlarımız Fatihalar ile Anıldı.

DSC_2148 DSC_2165

www.canakkaletatil.com/canakkale-turlari/canakkale-sehitlik-turu-8.html

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.