DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CAN TAŞIDIKLARININ FARKINDALAR MI?

Son Güncelleme :

17 Nisan 2015 - 8:06

/ kez okundu.
CAN TAŞIDIKLARININ FARKINDALAR MI?
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta şehir içi yolcu taşımacılığına ne zaman el atacaklar çok merak ediyorum. Her sabah ve akşam aynı stresi yaşamaktan usandık hatta gına geldi artık. Bu kadar zor mu bu sorunu çözmek anlamıyorum.

Elbette kendilerince haklılar ama can taşıdıklarının farkında değiller. Ya sen benim önüme geçtin diye yarışıyorlar ya da araçta yer kalmayacak şekilde yolcu alıyorlar. Bence yetkililerin ilk çözmesi gereken sorunların başında geliyor şehir içi taşımacılık.

Denetimsizlikten mi kaynaklanıyor yoksa eğitimsizlikten mi bunun yorumunu size bırakıyorum ama bu şehir artık metro’yu hak ediyor. Bakıyorum çevremizdeki illere 50 yıl gerisinden gidiyoruz hala. Günümüzde bu kadar zor mu kahramanlar şehrine metro’yu getirmek. Üstelik adalet ve kalkınma partisine bu kadar çok oy veren bir şehirken. Bu şehir kaderine bırakılmamalı artık. Bakanlık vermiyorsunuz hiç değilse yatırım yapın.

Umut ediyorum ki 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilen sayın vekillerimiz hakkıyla Kahramanmaraş için çalışır ve bir sonraki seçimlere kadar hak ettiğimiz yere geliriz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.