DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇAMLITEPE’NİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ OLDU

Son Güncelleme :

05 Kasım 2016 - 9:23

/ kez okundu.
ÇAMLITEPE’NİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Kuzey Çevre Yolu (KÇY) üzerindeki Demkay İnşaat bitişiğinde geçen günlerde hizmete sunulan Çamlıtepe Et ve Balık Lokantası’nın açılış töreni kalabalık sayıda davetlinin katılımı ile 4 Kasım 2016 Cuma günü gerçekleştirildi.

Kent kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak öncülüğünde Kahramanmaraş’a kazandırılan Çamlıtepe’nin açılış törenine toplumun birçok kesiminden davetliler katıldı. Ülkemizin kritik ve hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde terörle mücadele şehitlerimiz ve Diyarbakır’da meydana gelen alçak bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz nedeni ile açılış töreni etkinlikleri çok sade gerçekleştirildi. Müzik yayınının da olmadığı törende sadece ve kısa süreli mehter marşları dinletildi.

Serintepe Camii İmamı Ahmet Hürüm hocanın yaptığı duanın ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şunları kaydetti: “Cenab-ı Allah, hayırlı ve uğurlu etsin. Allah, helalinden bol ve bereketli rızık versin. Kahramanmaraşımız güzel bir müesseseye kavuştu. Gerçekten başta muhtarımız olmak üzere kardeşlerine burayı açtıkları ve istihdama katkıda bulundukları için çok teşekkür ediyoruz.”

Hayırlı ve bereketli olsun’ dilekleri ile kurdele kesilmesinin ardından davetlilere aşure ikramında bulunuldu.

EV SICAKLIĞINDA DAMAK ZEVKİ SUNULUYOR

Tesisin kurulmasına öncülük eden Muhtar Ramazan Gürbak, açılış törenine gösterilen yoğun katılıma teşekkür ederek, şunları ifade etti: “Öncelikle bugün Diyarbakır’da meydana gelen ve nefretle kınayarak lanetlediğimiz alçak terör saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük ve güçlü ülkemiz bu bölücü hainlerin de üstesinden Allah’ın izni ile gelerek terör belasını yok edecektir. Türkiyemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmeye çalışan bu hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğimizi Kahramanmaraş’tan da ilan ediyoruz. Bu konuda Millet olarak devletimize ve hükümetimize desteğimiz tamdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Çamlıtepe olarak bugün açılışımızı gerçekleştirdik. Her gün büyüyen ve gelişen Kahramanmaraşımıza layık olabileceğini düşündüğümüz gerek manzara, gerekse hijyen açısından gerekse de damak zevki açısından Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz ile il dışından gelecek misafirlerimize de hitap edebileceğimiz bir işyeri açtığımızı düşünüyoruz. Umarım da öyle olur. İnşallah misafirlerimizin ev sıcaklığında damak zevki alabilecekleri bir yer olur. Açılış törenimize katılan tüm herkese çok teşekkür ediyoruz.”

İşletme Müdürlüğünü Ferhat Argama’nın yaptığı, et ve balık ızgara çeşitlerinin damak tadına sunulduğu taş fırınlı Çamlıtepe’nin açılış törenine katılan ve mazereti nedeni ile açılış töreni sonrasında gelerek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunan bazı isimler şöyle:

KATILIM HAYLİ YÜKSEK OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Başkanvekili Muharrem Erantepli, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş önceki dönem milletvekili Sıtkı Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Onikişubat Belediye Başkanvekili Ali Ünsal, Başkan Yardımcıları Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz ve Burhanettin Türkkahraman, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Maraşlıgil, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Akgül, Personel Müdürü Mustafa Duymaz, Özel Kalem Müdürü Ali Bekereci, Tarım İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Tarım İlçe Müdürü Muhammed Korluelçi, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdurrahman Bağcı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Berberoğlu, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İbrahim Altun ve Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri M. Muzaffer Türk ve Yaşar Kaymak, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Abid Başarıcı ve Harun Çetin, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Alirıza Kekeç, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir, Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan, Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kasaplar Odası Başkanı A.Kadir Arifoğlu, Andırınlılar Dernek Başkanı Ahmet Kolutek, TES-İŞ Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin ve Yönetim Kurulu üyeleri, BİK Kahramanmaraş Şube Müdürü Soner Kavak, BİK Elazığ Şube Müdürü Abid Vanlı, KİPAŞ A.Ş. Personel Müdürü Sedat Kazancı, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu Başkanı M. Nuri Şirin, mahalle muhtarları, DEMKAY İnşaat ortakları İmirze Demir ve Ali Kaya, tesisin et tedarikçisi Etevi sahibi Cebrail Akıllı, SMMM Hüseyin Gürbak ve Muzaffer Demir ile çok sayıda seçkin davetli.

Teras cafe bölümü de bulunan Çamlıtepe Et ve Balık Lokantası, müşterilerine şehir manzarası eşliğinde yemek keyfi sunması ile de büyük ilgi görüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3640

SATIŞ

32,3724

FARK

% 0.16
Dolar EURO

ALIŞ

34,9284

SATIŞ

34,9785

FARK

% -0.32
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9096

SATIŞ

40,9584

FARK

% 0.16
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8485

SATIŞ

35,8737

FARK

% 0.08
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8742

SATIŞ

23,8892

FARK

% 0.09
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.718,87

SATIŞ

3.802,30

FARK

% 0,22
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.324,29

SATIŞ

2.325,56

FARK

% 0,22
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.277.631

DEĞİŞİM

0.436

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER