DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çağlayancerit mehmetçiğimiz için tek yürek oldu

Son Güncelleme :

03 Mart 2020 - 7:58

/ kez okundu.
Çağlayancerit mehmetçiğimiz için tek yürek oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde, İdlib şehitlerini anma ve Bahar Kalkanı Harekatı’na destek yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte kurban kesildi Mehmetçik için dua edildi.
İlçe merkezinde başlayan yürüyüşe, İlçe Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, ilçe protokolü, partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş için toplanan grup saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde sloganlar atarak hain saldırıya tepki gösterdi. Yürüyüşe, ilçede görevli Mehmetçiklerde katıldı. Açılan dev Türk bayrağını tutan Mehmetçikler yürüyüş boyunca kalabalığa eşlik etti.

Yürüyüş vatandaşların alanda kurban kesip dua etmesiyle sona erdi. Mehmetçiğin selameti için kesilen kurban’ın kanı ise askerlerin anlına sürüldü. Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun yaptığı konuşmada “Çağlayancerit bu gün İdlip şehitlerimiz için tek yürek olup, omuz omuza yürüdü. Şehitlerimiz için tekbirler getirip dualarla andık. Allahım aziz Mehmetçiğimizi sen koru, vatanımıza göz diken hainler fırsat verme, bayrağımızı indirtme, ezanımızı dindirtme. Başta İdlip şehitlerimiz olmak üzere, bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabim İdlib’de görev yapan askerimizin ayağına taş değdirmesin” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.