İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, Türkiye’de ekonominin pandemiyle birlikte çıkmaza girdiğini söyledi.
Çabukel, “Ülkemizde pandeminin başlamasıyla birlikte ciddi oranda ekonomik bir çıkmaz var. 2018 yılından sonra insanların alım gücünde düşüşler olmuştu, pandemide bunun tuzu biberi oldu.”dedi.
“Ünlerde fiyat istikrarsızlığı var”
Ürünlerde fiyat istikrarının olmadığına dikkat çeken Ahmet Çabukel şunları söyledi: “Akaryakıttaki ciddi artışı hayretler içerisinde izliyoruz. A’dan Z’ye tün ürünlerde zam var ve bu zamlar günlük saatlik olmaya başladı. Ürünlerdeki fiyat istikrarsızlığı üretimi ciddi oranda etkiliyor. Hükümetinde bu fiyat artışına karşı maalesef bir hamle yapamaması da daha can sıkıcı bir taraf. Hükümet sadece günü kurtarma derdine düşmüş. Daha ciddi çözümlerin olması gerekiyor. Vatandaşlarımızın artık bu hükümetten umudunu kesmiş durumda. Umudu millet ittifakında iyi partide görüyorlar. Elimizden geldiğince herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yapılan anketlerle görüyoruz ki, iyi parti Kahramanmaraş’ta yüzde 25’ler seviyelerine gelmiş durumda. Ak parti anketlerde de erimeye devam ediyor.”
“ İşte bu yüzden parlamenter sistemi”
Güçlendirilmiş parlamenter sistemine değinen Çabukel, “6 parti biliyorsunuz 28 Şubatta bir araya geldi, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem için toplanmışlardı ve onu açıklamasını yaptılar. Vatandaşlarımıza mutlu bir Türkiye istiyoruz, huzurlu bir Türkiye vaat ediyoruz. Vatandaşların 20 yıl sonrasını görebileceği bir sistem vaat ediyoruz. Millet ittifakı olarak yüzde 55 bandını geçmek istiyoruz. Tek adamlı sistemi Rusya’da gördük. Bir adam ülkeyi savaşa soktu. İşte bizlerde böyle olmasın diye güçlendirilmiş parlamenter sistemini istiyoruz.”diye konuştu.
“İktidar seçime gidemiyor”
İyi partinin teşkilatlarıyla birlikte olası bir erken seçime hazır olduğunu belirten iyi partili Çabukel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şuan ki ekonomiyle erken seçime gidilmesi gerekiyor ama maalesef gidilmiyor. Çünkü kaybedeceklerini biliyorlar. Bizler çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. Mahalle mahalle şehrimizin sorunlarına hakimiz. Projelerimizi hazır. Bizler iyi parti teşkilatları olarak seçime hazırız. Bizler hiçbir zaman sahadan çekilmedik, her zaman sahadaydık. Amacımız yaşanılabilir güzel mutlu huzurlu bol kazançlı bir Kahramanmaraş. Fakat bir tarafımızda Adana bir tarafınıza Gaziantep çok büyürken bizim bu kadar küçük almamız kabul edilebilir değil, bu anlamda da inşallah çok çalışıp şehrimize hak ettiği yere getireceğiz.”
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Çabukel, ekonomi çıkmaza girdi!
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Başkan Çarman’dan Tabipler Odasına ziyaret!
-
MUTFAK MÜZESİ’NDE KAHRAMANMARAŞ MUTFAĞI DENEYİM ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR
-
Başkan Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla buluştu!
-
İyi Parti Dulkadiroğlu’nda üye kayıt çalışması devam ediyor!
-
Türkiye’nin ilk arı evi Kahramanmaraş’ta açıldı
-
Usta Yazarlarla İmza Günü ve Söyleşi Etkinliği
-
Kahramanmaraşlı Sürücülerin Dikkatine!
-
İnanç :“MS, Türkiye’de Yaklaşık 60 Bin Kişiyi Etkiliyor”
-
GAZİPAŞA GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA ADAY
-
Âşık Mahzuni Şerif Unutulmaz Eserleriyle Anıldı
-
Kahramanmaraş’ta Aslanbey Caddesi Yenileniyor
-
BAŞKAN GÜVEN’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI