DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BUZ PATENİ İLE EĞLENEREK SERİNLEYİN

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2016 - 6:42

/ kez okundu.
BUZ PATENİ İLE EĞLENEREK SERİNLEYİN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da bulunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri ziyaretçilerini yaz sıcaklarında eğlencenin keyfini buz pateni pistinde çıkarmaya davet ediyor. Kavurucu yaz sıcaklarından bunalanlar buz pistinde hem eğleniyor hem de serinliyor.

Ziyaretçilerine hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanı sunan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza, ferah ve keyifli ortamıyla alışveriş severlerin sosyal alanı olmaya devam ediyor.

Buz Pistinde İndirim Fırsatı
Buz pistinde her yaştan eğlence severi misafir eden Şanlıurfa Piazza’da buz pateni yapmak şimdi daha da ekonomik. Piazza AVM’de salı  günleri buz pateni eğlencesi sadece 7 TL.
Kahramanmaraş Piazza AVM de de eğlence severleri bekleyen buz pateni profesyonel eğitmenler gözetiminde her yaştan meraklılarını bekliyor. Buz pisti üzerinde dengeli bir şekilde durabilmek ve buz üstünde kaymayı öğrenmek isteyenlere eğitim fırsatı sunan Piazza AVM, cazip imkanlarla ziyaretçilerini bu eğlenceli spor ile sosyalleşmeye bekliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.