DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

08 Ocak 2019 - 15:16

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış çalışmaları kapsamında il genelinde kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen kış çalışmaları kapsamında kar yağışı olan ve özelliklede kırsalda devam eden kar mücadelesi çalışmalarına devam ederken, öte yandan yolda mahsur kalan vatandaşların da imdadına yetişiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince 7/24 devam eden kış çalışmaları kapsamında Çağlayancerit İlçesinde Boylu, Başdervişli, Gelegüç, Bayırlı, Oruçuşağı, Emiruşağı, bölgelerinde, Pazarcık İlçesinde Büyüknacar bölgesinde, Göksun İlçesi Bozhüyük bölgesinde, Onikişubat İlçesi Çukurhisar, Kaynar, Kumarlı, Tekir, Kurucaova, Sarıçukur, Maksutlu bölgelerinde, Türkoğlu İlçesinde Çakıroğlu, Kaledibi, Yolderesi, Doluca, Yeşilyöre bölgelerinde, Ekinözü İlçesinde Alişar, Demircilik, Türkeli gibi bölgelerin yanı sıra kar yağışı devam eden diğer bölgelerde de çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan kar yağışının olmadığı sağanak yağışların olduğu Nurhak Pınarbaşı Umutlu bölgesinde, Ekinözü Alişar Bölgesinde, Onikşubat Hacınınoğlu bölgesinde ise toprak kayması ve heyelan temizleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.