DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’İN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE 1250 KİŞİ YÜRÜDÜ

Son Güncelleme :

19 Aralık 2016 - 15:38

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’İN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE 1250 KİŞİ YÜRÜDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın” Doğa Yürüyüşü kapsamında 1250 kişi yürüdü.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Doğa Yürüyüşüne, bayanlar, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar olmak üzere toplam 1250 kişi katıldı.

Her hafta Cumartesi günü sabahleyin saat 09.30’da başlayan Kılavuzlu Kent Ormanı girişinden başlayıp, Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ne kadar devam ederek tekrar dönülen ve 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşünün devam edeceği belirtildi.

HEM YÜRÜYOR HEM İSTİŞARE EDİYORUZ

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle beraber yürüyoruz.  Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin sağlığı sıhhati huzuru bizim için çok önemli. Biz bu alanda çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin daha rahat nefes alabilmesi için yeşil alanlar, rekreasyon alanları yapıyoruz, spor tesisleri yapıyoruz. Çocuklarımıza spor okulları açıyoruz özelikle yaz spor okulları. Bulunduğumuz bölge de doğa harikası bir bölge. Kahramanmaraş’ın en güzel noktalarından bir yer. Burada tertemiz havada doğa harikası bir görsel içinde Kahramanmaraşlı hemşerilerimize Kahramanmaraş’ın güzel insanlarıyla beraberce hem spor yapıyoruz hem yürürken istişare ediyoruz. İnşallah bunu geleneksel hale getirme gayreti içindeyiz” dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAŞAM ALANI YAPIYORUZ

Kahramanmaraş Halkını bu doğa harikası yerde yürüyüş yapmaya davet eden Başkan Erkoç: “ Sadece cumartesi sabahları değil diğer günlerde de hafta sonu da vatandaşlarımız aileleriyle beraber burada yürüyebilirler. Burada güzel zaman geçirebilirler. Bu alanları bu yolları onlar için yaptık. Bu bölgede büyük rekreasyon alanları yapıyoruz. Özelikle Kılavuzluya yapacağımız  Recep Tayyip Erdoğan Yaşam Alanı rekreasyon alanı gerçekten Türkiye’de Dünyada örnek gösterilen alanlardan  bir tanesi olacak. Kent ormanı olarak düzenlediğimiz şimdi Ceyhan bölgesine yapacağımız Recep Tayyip Erdoğan Yaşam Alanıyla da bu bölgeyi daha da güzelleştireceğiz.  Ben bu doğa yürüyüşümüze katılan başta muhtarlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluş temsilcilerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.