DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir’den yollara kış öncesi bakım

Son Güncelleme :

13 Ekim 2019 - 14:43

/ kez okundu.
Büyükşehir’den yollara kış öncesi bakım
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde yol genişletmesi, asfalt serimi, dolgu çalışması ve kış öncesi bakım işleri gerçekleştiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçelerde ve mahallelerde yol genişletme, asfalt ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ekiplerin Andırın, Göksun, Türkoğlu, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde hafta sonu mesaisinde olduğu belirtildi.

Yolculukların Konforu Artıyor

Yapılan açıklamada, “Şehir genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz Andırın Rifatiye yolunda genişletme, Göksun Kaleboynu yolunda sathi kaplama, Türkoğlu Hacıbebek yolunda asfalt öncesi astar serimi, Tekir Mahallesinde sıcak asfalt, Bertiz Karamanlı yolunda ise dolgu serim ve sıkıştırma işlemlerine devam ediyor. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak hemşerilerimizin ulaşım konforunu artırmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.