DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN SOHBET PROGRAMI

Son Güncelleme :

04 Aralık 2017 - 7:23

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN SOHBET PROGRAMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla bir sohbet programı gerçekleştirdi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sohbet programına Dr. Senai Demirci ile Talha Bora Öge –Nam-ı Diğer Gölge- konuşmacı olarak katıldılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce organize edilen sohbet toplantısına Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Kültür ve Turizm şube Müdürü Mustafa Semerci, Sosyal Hizmetler Şube Müdür İbrahim Altun, İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Ahmet Ekici ile çok sayıda vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Programda Talha Bora Öge ve Senai Demirci, yaptıkları sohbette  Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Peygamber Efendimizin sünnetlerinden örnekler verdiler.

Programın sonunda Genel Sekreter Züver Çetinkaya ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Senai Demirci ve Talha Bora Öge’ye birer buket çiçek takdim ederek gerçekleştirdikleri hoş sohbetten dolayı teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.