DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI

Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 6:23

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda öğrencilere yönelik çorba dağıtım hizmetlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Deligönüller Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen bir etkinlikle Turan İlkokulu öğrencilerine çorba ve tatlı ikramında bulunuldu.

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan çorba ve tatlılar Turan İlkokulu bahçesinde öğrencilere dağıtıldı.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen çorba ikramından oldukça memnun olan öğrenciler, kendilerine ikram edilen sıcak çorbaları içerek derse başlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Büyükşehir Beleidyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İbrahim Altun’un katıldığı etkinlikte çocuklar kendilerine ikram edilen çorbalardan ve tatlılardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.