DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE EĞİTİM

Son Güncelleme :

07 Eylül 2017 - 13:13

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE EĞİTİM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasına bir hafta kala okullara öğrenci taşıyan J plakalı araç sürücülerini eğitime aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen eğitim programı Kültür Park Konferans Salonu’nda 240 sürücüye bir dört gün boyunca eğitim verildi.

Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından verilen eğitimde; İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Kişisel İmaj, Aile İçi İletişim gibi konularda eğitimler verildi.

Eğitim programı kapsamında Trafik Polisleri de trafikte uyulması gereken kurallar, kural ihlalleri gibi konularda sürücüleri bilgilendirdiler.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başarılı bir yıl olarak geçmesi düşüncesiyle öğrenci servis şoförlerimizin veliler, öğrenciler ve okul yönetimiyle olan diyaloglarının iyileştirilmesi ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla dört gün süren bir eğitim programı hazırladık. Programa katılarak eğitimlerini tamamlayan sürücü kardeşlerimize Katılım Sertifikaları da verilecektir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diler, okullara güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak adına çalışma ve gayretlerimiz devam ediyor” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.