DOLAR 32,6007 % 0.36
EURO 34,7185 % -0.12
GRAM ALTIN 2.524,61 % 1,62
ÇEYREK A. 4.127,74 % 1,62
BITCOIN 1.995.892 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir’den kavşak düzenlemesi

Son Güncelleme :

06 Haziran 2020 - 8:05

/ kez okundu.
Büyükşehir’den kavşak düzenlemesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesinde yeni bir kavşak düzenlemesi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında il genelinde hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Fatih Mahallesi Kadir Paşa Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Osman Gazi Ortaokulu bahçesinde yapılan düzenleme ile yol genişletme çalışmaları da tamamlanan kavşakta aynı zamanda asfalt yama çalışmaları da yapıldı.

Öte yandan yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Fatih Mahallesi Muhtarı Tuba Özden, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.