DOLAR 32,5858 % 0.33
EURO 34,8079 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,62 % 0,93
ÇEYREK A. 4.099,95 % 0,93
BITCOIN 2.127.682 2.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN KARLA MÜCADELE

Son Güncelleme :

04 Ocak 2016 - 16:16

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN KARLA MÜCADELE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış şartlarının ağırlaştığı şu günlerde kar yağışına karşı mücadelesine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında yürüttüğü çalışmalarda buzlanmaya karşı tuzlama yaparken, kar yağışına karşı da yolları açık tutmaya gayret ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) kanalıyla yürütülen çalışmalarda yollarda çalışmalar devam ediyor.

AKOM 110 İhbar hattına gelen ihbarları anında değerlendiren ekipler il genelinde kapalı yol olmaması için kar küreme ve buzlanma olan bölgelerde de tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AKOM bünyesinde il genelindeki resmi kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalışmalar yürütülürken, olası bir afet durumunda vatandaşların AKOM 110 İhbar hattını aramaları istendi.

AKOM 110 İhbar hattına gelen şikayet ve talepler derhal değerlendirilerek ilgili birimlere anında ulaştırılıyor ve sorunun çözümü için gayret ediliyor.

AKOM’dan yapılan açıklamada, zor kış şartlarının yaşandığı şu sıralarda vatandaşlarımızın mümkün olduğunda evlerinden çıkışlarında mutlaka toplu taşıma araçlarını kullanmaları, eğer özel araçlarının kullanılması zaruri ise araçlarında takoz, zincir ve çekme halatı gibi araç-gereçleri bulundurmaları ve kar küreme ve tuzlama yapılan yollarda işaret ve işaretçilere uymaları gerektiği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.