DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖKSUN’A 6 MİLYON LİRALIK

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2017 - 8:18

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖKSUN’A  6 MİLYON LİRALIK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göksun İlçesine Atmosfer Kontrollü Soğuk Hava Deposu yapıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Güdümlü Proje kapsamında Göksun Soğuk Hava Deposu Güdümlü Proje Desteği başarılı bulundu.

Yaklaşık 6 milyon liralık yüzde 75 Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli olan projemiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Yıldız tarafından sözleşme imzalanarak başladı.

3 BİN TON KAPASİTELİ OLACAK

Proje kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Göksun ilçemizde 3.135 m² kapalı alan ve 800 m² açık sundurma olmak üzere 19 dönüm alan üzerinde ölçeklenebilir özellikte 3 bin ton kapasiteli şehrin en büyük ve yeni sistem olan Atmosfer Kontrollü Soğuk Hava Deposu kuruluyor.

BÖLGEMİZDEKİ VE ŞEHRİMİZDEKİ TÜM ÜRETİCİLERE KATKI SAĞLAYACAK

Kahramanmaraşlı üreticilerin yıl boyunca nihai tüketiciye geniş ürün arzını sağlayabilmeleri, bölgede yer alan rakipleri ile rekabet güçlerinin arttırılması, arz miktarındaki düşüşler sebebi ile oluşacak ürün fiyatlamasında fayda sağlaması ve tüketicinin 12 ay boyunca bölgede yetişen ve diğer illerden ithal edilen ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşması, zayiatı fazla olan ürünlerin Atmosferik Soğuk Hava Deposunda hava kontrol sistemli odalar sayesinde zayiatı azaltılması projemizin başlıca hedefleri arasındadır. Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.