DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN DERELİ MAHALLESİNE HALI SAHA

Son Güncelleme :

05 Aralık 2016 - 14:52

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN DERELİ MAHALLESİNE HALI SAHA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki halı saha yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesinde 30 x 50 metre ebatlarında 1 adet sentetik çim halı saha yapım çalışması tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Daha önce Doğukent, Karaziyaret, Pazarcık İlçesi Ufacıklı, Ekinözü İlçesi, Gençosman ve Kanuni, Nurhak Kullar ve Tatlar, Gayberli ve Malik ejder Mahallelerine yapılan 12 adet halı sahanın ardından Dereli Mahallesine yapılan hal saha ile bu sayı 13’e yükseldi.

Gençlerin spora kazandırılması amacıyla bu alanda yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi halen Menzelet Mesire Alanı ve Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda halı saha yapım çalışmalarına devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.