DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR SOSYAL TESİS DAHA

Son Güncelleme :

24 Ocak 2017 - 8:41

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR SOSYAL TESİS DAHA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal tesis ve taziye evi yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Taziye Evi yapımında yeni bir konsept uygulaması başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, taziye evi ihtiyacı olan bölgelerde sosyal tesis inşaatı şeklinde yaparak o bölgenin diğer gereksinimlerini de karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Karaziyaret Taziye Evi Sosyal Tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Oturum Alanı 500 metrekare olan Karaziyaret Taziye Evi ve Sosyal Tesis binasında zemin katta bay-bayan taziye evi, birince katta yaşlılar dinlenme salonu ve kütüphane mevcuttur. İkinci katta aile danışmanlık merkezi, çocuk kütüphanesi ve bu mahallerde ihtiyaç duyulacak yardımcı mekânlar yer almaktadır. 3. Katta takviye kursları, kapalı oyun alanları mevcut.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.