DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR PROJE DAHA

Son Güncelleme :

11 Aralık 2015 - 16:19

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR PROJE DAHA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek adına proje çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Proje Birimi’nce hazırlanan ‘Hayata Spor Hazırlan’ projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği adına hazırlanan ‘Hayata Sporla Hazırlan’ projesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. M. Fetih Yanardağ sözleşme imzaladı.

İmzalanan projenin amacına ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. M. Fetih Yanardağ, gençleri spor ve sportif faaliyetlere alıştırarak,  sigara, alkol ve her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, 2023 hedeflerine uygun, milli ve manevi değerlerine bağlı, sağlıklı ve etkin olarak yetiştirmeye yönelik olduğunu ifade etti.

Gençleri spora hazırlamak adına ‘Hayata Sporla Hazırlan’ isimli projenin onayladığına işaret eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. M. Fetih Yanardağ projenin faaliyetlerine ilişkin şu bilgileri verdi:

“1-Bilinçlendirme Seminerleri: Gençlerin korunması için;  Aileleri, Okul idarecilerini, Servis Şoförlerini madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar ile mücadele de bilinçlendirme.

2-Liselerde Spor Branş Tanıtımları ( Özellikle olimpiyat sporları olan atletizm, badminton, okçuluk, tenis,  halter, güreş, judo ve eskrim)

3- Belediye Spor kulüplerine liselerden sporcular seçme

4- Gençlik Olimpiyat Oyunları: Atletizm Oyunları, Disk Atma Oyunları, Çekiç Atma Oyunları, Sırıkla Atlama Oyunları, Cirit Atma Oyunları,  halter, okçuluk oyunlarının yer alacağı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda 5 gün boyunca düzenlenecek olan gençlik olimpiyat oyunları TRT tarafından canlı yayınlanacak.

5- Başarılı Sporcularla Söyleşiler ve seminerler

6- Tribün Faaliyetleri: Belediyespor karşılaşmalarında proje faaliyetlerine katılan gençler için ayrılmış özel bir tribün hazırlama.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.