DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLE İÇİ İLETİŞİM

Son Güncelleme :

12 Mart 2015 - 16:08

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLE İÇİ İLETİŞİM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün hanımlara yönelik seminerleri büyük ilgi görüyor.

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan mahallelerde yoğun katılımlarla gerçekleştirilen seminerler Onikişubat ilçesindeki mahallelerde de tüm hızıyla devam ediyor.

“Erdemli Nesiller için Huzurlu Aile” sloganıyla başlatılan, toplumun temel taşının aile olduğuna dikkat çekilen ve ailenin mimarının da anne-baba olduğu anlatılan bu seminerler, mahallelerde bulunan cami ve kuran kurslarında gerçekleştiriliyor. İçeriğinde incinmeden ve incitmeden nasıl iletişim kurulacağı, mutlu evliliğin sırları ve eşler arası anlaşmazlıkları etkili bir biçimde çözüme kavuşturma yolları yer alıyor.

Seminerlere, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, psikolog Kübra Ertürk ve Aile Danışmanı Zeliha Armut katılmakta.

Ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü vatandaşlara yönelik danışmanlık merkezinde de hizmete devam ediyor. Ücretsiz danışmanlık hizmeti almak isteyen vatandaşlar 0344 241 41 20 no’lu irtibat telefonundan ilgililere ulaşabiliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.