DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN 6 OKULA BİLGİSAYAR

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2018 - 13:43

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN 6 OKULA BİLGİSAYAR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Kahramanmaraş Değerler Eğitimi (KADEP) projesi kapsamında hizmetler devam ediyor.

Milli ve manevi değerleri okul ortamına yansıtarak uygulamak ve pekiştirmek, öğrencilerin bu değerlere bağlılıklarını artırmak, iç motivasyonlarını geliştirmek ve iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirebilmek amacıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılından itibaren uygulamaya başlanan KADEP kapsamında bu yıl da yeni öğretim müfredatına giren değerler eğitimi çerçevesinde her ay bir ana değer 2 de alt değer olmak üzere toplamda 24 değer belirlenmiş olup bu değerler çerçevesinde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Okulların yaptıkları nitelikli çalışmalarla değerlerin öğrencilere kazandırılmasında ve veli-okul-öğrenci bütünlüğünün sağlanmasında önemli etkinlikler düzenlendi.

Bu yıl anaokulu-ilkokul ve ortaokul-lise olmak üzere iki farklı dalda yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren okullara hediye bilgisayarlar verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen bilgisayar takdim törenine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fatih Kiraz, Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ile şube müdürleri ve dereceye giren okulların müdürleri katıldı.

KADEP kapsamında dereceye giren okullar; Şirinler Anaokulu, Pazarcık Fatih İlkokulu, Andırın Yeşilova Tufanpaşa İlkokulu, Osmangazi Ortaokulu, Elbistan Ortaokulu ve Barınma Merkezi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından laptoplar hediye edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.