DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Yollarda Çalışmalarını Sürdürüyor

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 20:46

/ kez okundu.
Büyükşehir Yollarda Çalışmalarını Sürdürüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ulaşım standardını artırmak için şehir genelinde arterlerde bakım ve onarım çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması ve hayatın normale dönmesi noktasında altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan barınmaya, sosyal yardımdan temizliğe tüm alanlarda çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olduğu için trafikte aksamalara neden olan ve ulaşım konforunu olumsuz etkileyen arterlerde bakım ve onarım faaliyetlerine devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca şehir merkezi ve ilçelerde arterlerde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir edilerek trafikte meydana gelebilecek olası aksamaların önüne geçiliyor ve yerleşim yerlerinin ulaşım standardı artırılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şehrin ulaşım ağının gelişmesi ve güçlendirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.