DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.106.632 -0.413
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Üngüt Kavşağı’nda Çalışmalarını Sürdürüyor

Son Güncelleme :

08 Aralık 2022 - 21:38

/ kez okundu.
Büyükşehir Üngüt Kavşağı’nda Çalışmalarını Sürdürüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Üngüt Mahallesi’nde bulunan ve yoğun nüfusa hitap eden Üniversite Caddesi’nde genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Arterde genişlik 2 katına çıkarılırken, yeni kavşaklarla da trafik akışı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Üngüt Mahallesi’nde bulunan Üniversite Caddesi’nde başlattığı genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, arterde bir taraftan kazı ve dolgu çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da bölgeye 2 yeni kavşak kazandırıyor. Yoğun nüfusa hitap eden arterde genişlik 2 katına çıkarılırken, yeni kavşaklarla da trafik akışı düzenlenecek. Yol ve kaldırımıyla birlikte çehresi değiştirilecek arter, bölgenin katma değerini artıracak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak bölgede ulaşım standardının üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.