DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN TERÖRE LANET

Son Güncelleme :

13 Ekim 2015 - 15:34

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN TERÖRE LANET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi, BüyükşehirBelediye Başkan Vekili Cemal Tanrıverdi başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Meclis toplantısı, şehitlerimiz ve 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşuyla başladı.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ilk oturumunda Ankara’da gerçekleştirilen hain saldırıya tepki gösterdi. Başkanvekili Tanrıverdi, “Bu hunharca saldırıyı yapanları kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı teröre tepki ile açıldı. Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, huzur ve güvenliğimize, birlik ve beraberliğimize, birlikte yaşama arzumuza karşı olanların terör eylemini gerçekleştirdiğini belirtti. Hain saldırıya tepki gösteren Tanrıverdi, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bu iğrenç katliamı yapanları, terörün karşısında değil yanında yer alanları, bu korkunç saldırıyı fırsat bilip ortamı provoke edenleri lanetliyoruz. Bu terör eyleminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 

İpekyolu Şehirleri Şiir Hattı Projesi

Büyükşehir Belediye Meclisi teröre gösterilen tepkinin ardından toplam 58 madde ve 14 komisyon raporunu görüştü. Gündem maddelerinin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildiği mecliste, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından İpekyolu Şehirleri Şiir Hattı projesinin başarılı bulunması ve hibe programına alınması halinde protokol imzalanmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi teklifini de görüşerek Eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonuna havale etti.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumunu 16 Ekim 2015 Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirecek.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.