DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Hastane Yolunu Yeniledi

Son Güncelleme :

10 Nisan 2023 - 21:19

/ kez okundu.
Büyükşehir Hastane Yolunu Yeniledi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Üniversite Kavşağı’ndan KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kadar uzanan arteri sıcak asfaltla yeniledi.

Şehrin ihya ve inşası noktasında Başkan Hayrettin Güngör öncülüğünde yoğun gayret gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca Üniversite Kavşağı’ndan KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kadar uzanan arterde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. Deforme olduğu için ulaşım konforunu olumsuz etkileyen arter sıcak asfaltla yenilendi. Gidiş ve geliş yönleri baştan uca yenilenen arter ile KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım çok daha rahat ve konforlu hale geldi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ulaşım konforunu artırmak ve trafik güvenliğini tesis etmek için şehir genelinde çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.