DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Engelleri Kaldırıyor

Son Güncelleme :

18 Eylül 2019 - 15:14

/ kez okundu.
Büyükşehir Engelleri Kaldırıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi kentte faaliyet gösteren engelli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni dönem için önemli kararlar aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kentte faaliyet gösteren engelli dernek yetkilileri ile bir araya gelerek engelli vatandaşlarımızla alakalı istişarelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Gökçen’in katıldığı toplantıda Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren engelli sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Neler Yapabilirizi Konuşacağız

Toplantıda söz alan Daire Başkanı Taşkıran, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında yer aldığını ve almaya devam edeceğini ifade ederek: “Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürümüz Tuğba Hanım göreve yeni başladı. Büyükşehir Belediyemiz her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya ve onların sorunları ile ilgilenmeye devam edecek. Bugün burada toplanmamızın amacı ise sizlerin fikirlerini alarak, engelli kardeşlerimize daha iyi nasıl hizmetler yapabilirizi konuşmaktır” dedi.

Sizlerden Destek Bekliyoruz

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Gökçen ise yaptığı konuşmada: “Burada sizlerin de destek ve yardımları ile engelli kardeşlerimize hizmetin en iyisini sunmaya gayret edeceğiz. Sizlerin aracılığıyla engelli kardeşlerimizin sorunlarının tespit edilmesi ve ivedi bir şekilde çözüme kavuşturulması için elbirliği ile hareket etmek en doğrusu olacaktır” diye konuşarak gelen tüm katılımcılara teşekkür etti. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren engelli dernekleri temsilcileri ise kendilerini tanıtarak neler yapılması konusunda fikir beyan ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.