DOLAR 32,4800 % 0.2
EURO 34,5557 % 0.16
GRAM ALTIN 2.476,39 % -0,27
ÇEYREK A. 4.048,90 % -0,27
BITCOIN 2.089.529 -7.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Çocukların da Daima Yanında

Son Güncelleme :

26 Nisan 2023 - 18:41

/ kez okundu.
Büyükşehir Çocukların da Daima Yanında
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Farklı yaş gruplarına yönelik psiko-sosyal desteklerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Geçici Barınma Merkezi’nde birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikleri çocuklarla buluşturdu.

Şehrin yeniden imarı ve hayatın normale dönmesi noktasında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremzedelere yönelik psiko-sosyal desteklerine de devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir, çocukları da unutmuyor. Çocukların afet sonrası yaşayabileceği olası travmaları en aza indirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak için geçici barınma merkezlerine oyun ve spor alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarında miniklere yönelik çeşitli eğitsel ve sportif etkinlikler de düzenliyor. Bu kapsamda Necip Fazıl Konteyner Kent’te düzenlenen rehabilitasyon etkinliğinde çocuklar hem spor yaptı hem de palyaço ve dans gösterileriyle eğlencenin tadını çıkardı. Ebeveynler de düzenlenen etkinliklerin çocukların rehabilitasyonu ve sosyalleşmesi açısından çok önemli olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, farklı yaş gruplarına yönelik gerçekleştirilen psiko-sosyal desteklerin devam edeceği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.