DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir Belediyesi, KSÜ’ye Kahramankart Dolum Noktası Kurdu

Son Güncelleme :

07 Nisan 2018 - 7:16

/ kez okundu.
Büyükşehir Belediyesi, KSÜ’ye Kahramankart Dolum Noktası Kurdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya önüne Kahramankart dolum noktası kuruldu.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a ihtiyaç duyulan her alanda destek sunacaklarını belirten ve ilk olarak Avşar Yerleşkesi girişindeki 2 kilometrelik yolun asfaltlanmasını sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatıyla KSÜ öğrencilerinin bir mağduriyeti daha ortadan kaldırıldı. Şehir içi ulaşımda kullanılan kartların doldurulması konusunda yaşanan sıkıntılar öğrencilerin talepleri doğrultusunda dikkate alınarak, daha önce kaldırılan Kahramankart dolum cihazının yeniden yerine konulması sağlandı.

Kart dolum cihazının büyük bir kolaylık ve önemli bir hizmet olduğunu dile getiren KSÜ öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini ifade ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.