DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR ANKARA AKM’DE

Son Güncelleme :

22 Eylül 2015 - 15:18

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR ANKARA AKM’DE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Çevre Fuarı’na katıldı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 17-20 Eylül 2015 tarihleri arasında İnfo Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Çevre Fuarı’na katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın tanıtımına yönelik faaliyetlerde bulundu.

Kahramanmaraş ile ilgili tanıtıcı broşür, yayın, cd, dergi, kitap gibi ürünlerden oluşan setleri ziyaretçilerine sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin tanıtımına ışık tuttu.

İnşaat ve İş Makineleri, Araç Üstü Ekipmanları, Hizmet araçları ve Ticari Araçlar, Trafik, Yol Güvenliği ve Ekipmanları, Çevre Sağlığı, Atık Su Arıtma, Çöp Dönüşüm Sistemleri, Gaz, Su ve Enerji, Yangın ve Güvenlik Sistemleri, Kent Planlama, Peyzaj ve Kent Mobilyaları, Kent Bilgi Sistemleri GIS, Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Ürünlerinin sergilendiği Çevre Fuarı’nda stand açan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü, dağıttığı materyallerle şehrimizin tanıtırken, ziyaretçilerden tam not aldı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.