DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKNACAR’DA İÇME SUYU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2017 - 17:10

/ kez okundu.
BÜYÜKNACAR’DA İÇME SUYU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Pazarcık İlçesi Büyüknacar Mahallesinde içme suyu sorunun çözümüne yönelik şebeke hattı çalışması başlattı.

Kahramanmaraş’ın içme suyu sorunlarına çözüm bulmak için dört koldan çalışmalarına devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Büyüknacar Mahallesi Üçevler Obasında şebekedeki kayıp kaçak oranının fazla olması ve özellikle bu sorundan dolayı içme suyu problemlerinin yaşandığı bölgeye 6 km içme suyu şebeke hattı yapılıyor. Ayrıca çalışmalar kapsamında suyun düzenli dağılımının sağlanması amacıyla 1 adet mobil depo yapımının yanı sıra mahallede bulunan içme suyu depolarının bakım onarımları yapılarak depolar modernize edilecek.

Devam eden çalışmalar kapsamında 2 km içme suyu şebeke hattı yapım çalışması tamamlandı. Kısa sürede çalışmaların tamamlanarak mahalleye kesintisiz içme suyu temin edilmesi hedefleniyor. Devam eden şebeke yapımları ile Büyüknacar mahallesinde toplam 12 kilometre içme suyu şebekesi yapılmış olacak.

Pazarcık ilçesi Büyüknacar mahallesinde daha önce KASKİ tarafından bir adet içme suyu deposu yapılmış ve bir adet içme suyu sondaj kuyusu açılmış ve içme suyu sistemine dahil edilmişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.