DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyük bir inanç örneği gösterildi

Son Güncelleme :

11 Şubat 2016 - 10:42

/ kez okundu.
Büyük bir inanç örneği gösterildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, “Büyük bir inanç ve istiklal aşkıyla vatan savunmasında tek yürek olan Maraş, emsalsiz bir örnek göstermiştir” dedi.

 

Beşen yaptığı açıklamada, her bir ferdi ile milli mücadeleye girerek Kurtuluş savaşının ateşini fitilleyen Kahramanmaraş’ın kırmızı şeritli istiklal madalyasını aldığını söyledi.

“Kahramanca savaşan ecdadımızın bıraktığı bu güzel vatana biz sahip çıkacağız”  diyen Beşen şöyle konuştu: “İş üreterek, aş üreterek sahip çıkacağız. Nasıl ki kahraman ecdadımız kısıtlı imkanlar ile bir karış toprağını vermemek için savaştıysa, bizde Kahramanmaraş’ın ülkemizin gelişmesi için çabalıyoruz. Bugün Kahramanmaraş 5,5 milyar dolar özel sektör yatırımı 1000 işletmesi ve 140 bine yakın istihdamı ile tam bir üretim merkezi. İşsizliğin en az yaşandığı illerin başında geliyor. Öyle ki atalarımızın bize miras bıraktığı bu eşsiz kente yeni OSB kazandırdık. Yeni başarıların istihdamların oluşacağı yerler için çalışmalar yapılıyor. Ecdadımızın açtığı ufukla teknolojinin yardımı ile nitelikli üretim yapılıyor”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.