DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bu Şehrin Çiçekleri Vardı sergisi Piazza’da açıldı

Son Güncelleme :

11 Nisan 2018 - 15:25

/ kez okundu.
Bu Şehrin Çiçekleri Vardı sergisi Piazza’da açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Fotoğraflayan sanatçı Arif Avize’nin hazırladığı ‘’ Bu Şehrin Çiçekleri Vardı’’ isimli kişisel sergi Kahramanmaraş Piazza AVM’de açıldı.

Fotoğraf sanatçısı Arif Avize’nin uzun hazırlıklar sonucu oluşturduğu serginin açılışını, Kahramanmaraş İl Kültür Müdürü, Seydihan Küçükdağlı davetlilerle birlikte gerçekleştirdi. Bölgenin endemik bitkilerine ait fotoğrafların görücüye çıktığı sergide, hüznün simgesi “Ters Lale’’ çiçeğine ait fotoğraflar adeta görsel şölen sundu. Hüznün simgesi ters lale fotoğraf karelerini süsledi Bölge halkına birbirinden farklı etkinlikler sunan Kahramanmaraş Piazza AVM, şehrin sosyal yaşantısını sosyal ve kültürel faaliyetlerle renklendirmeye devam ediyor. Bölgenin en büyük, şehrin tek alışveriş merkezi olan Kahramanmaraş Piazza bu kez, güzelliği dillere destan endemik bitkilerin görsellerinden oluşan “Bu Şehrin Çiçekleri Vardı’’ fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

AVM’nin zemin katında açılan sergi ilk günden ziyaretçilerin ilgisini toplamayı başardı. Sanatçı Arif Avize’nin objektifine yakalanan birçok nadide bitkiyi ilk kez fotoğraflarda gören ziyaretçiler en çok hüznün simgesi “Ters Laleye” ilgi gösterdiler. Avize, Anadolu coğrafyasının yüksek rakımlarında yetişen Ters Lale’nin kışın kısa sürmesi nedeniyle erken açtığını kaydetti.

“Bu Şehrin Çiçekleri Vardı” adlı sergisi 15 Nisan’a gezilebilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.