DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BOZDAĞ’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 13:00

/ kez okundu.
BOZDAĞ’DAN ÖRNEK  DAVRANIŞ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Geçtiğimiz günlerde, Bağdınısağır mahallesinde yürüme engelli Osman Kadiroğlu isimli Vatandaşın seslenişine kayıtsız kalmayan Pazarcık Belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’dan örnek bir davranış daha.

Sosyal medya üzerinden Pazarcık Belediye’sini takip eden bir vatandaşın ihbari üzerine harakete geçen Başkan Bozdağ, Bağdınısağır mahallesinde oturmakta olan yürüme engelli vatandaş Mehmet Serttaş’ın  oğlunun sırtında hastaneye gide bilmek için çektiği çileye kayıtsız kalmadı.Belediye ekiplerini seferber eden başkan Bozdağ gerekenin yapılması için talimatı verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Bozdağ; “Sosyal medya üzerinden bizi takip eden vatandaşımızın ihbarı üzerine harekete geçtik gördük ki durum önem arz etmekte hemen ekiplerimizi seferber ettik.Mehmet amcamızın evinin önüne Ambulans girecek şekilde yol yapacağız,yaşı gereği sık sık hastaneye giden Mehmet amcamızın hastane yolunu oğlunun sırtında gitmesi bizleri derinden üzdü,biz vatandaşlarımız için buradayız diye konuşan başkan Bozdağ tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı,Mehmet amcamız ve Osman kardeşimiz gibi engelli vatandaşlarımıza ulaşmamızda bizlere yardımcı olsunlar dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.