DOLAR 32,5024 % 0.27
EURO 34,5868 % 0.24
GRAM ALTIN 2.476,81 % -0,26
ÇEYREK A. 4.049,58 % -0,26
BITCOIN 2.061.201 -6.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bozdağ Kadınlar Toplumun Taşı

Son Güncelleme :

07 Mart 2016 - 17:08

/ kez okundu.
Bozdağ Kadınlar Toplumun Taşı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bozdağ mesajında, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekerek, kadınların bu önemli gününü kutladı.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlıklı bir ailenin ve sağlıklı bir toplumun oluşabilmesi için kadının toplumda apayrı bir yeri ve önemi olduğuna vurgu yaptı. Bozdağ , “Bir toplum kadınına ne kadar çok değer verirse, o toplum o kadar sağlıklı olur. Kadın, hem annedir hem eğitimcidir hem de şefkatin adıdır.

Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşlarından biri ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; Her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Ayrıca Kadınlarımız her daim zarafetleri, fedakârlıkları, nezaketleri ve letafetleriyle toplumumuzun denge unsuru olmuşlardır.

Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Ülkemizde kadınlar eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanında aktif rol almaktadır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, kadın haklarının kazanılması, sorunlarının çözülmesi, eğitim ve istihdam gibi konularda kadınların erkeklerle imkânlardan eşit ölçüde faydalanarak toplumda söz sahibi olması açısından önem taşıdığını belirterek 8 mart Kadınlar günü nedeni ile son günlerde Gelen şehit haberleri üzerine herhangi gibi bir etkinlik yapmayacağız bu yıl bu nedenle İlçemizde ve Ülkemizde dünyanın her köşesinde elli öpülesi kadınlarımızın günlerini kutluyorum dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.