DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BOKS’TA BOZOKUL’DAN GÜMÜŞ MADALYA

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 6:32

/ kez okundu.
BOKS’TA BOZOKUL’DAN GÜMÜŞ MADALYA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan 15 Temmuz Şehitleri Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Artvin’de 21 Temmuz 2017 tarihinde tamamlandı.

Artvin ilinde düzenlenen Şampiyonaya 70 ilden 400 e yakın sporcu şampiyon olabilmek için ring’te mücadele etti. Şampiyonaya ilimizden katılan Abdulkadir Bozokul gösterdiği performans ile 46 kiloda Gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi oldu. Boksörümüz Abdulkadir Bozokul, Antrenörü Ömer Köse, Boks il temsilcisi Bekir Türkoğlu ve Milli Boksörümüz Abdullah Kuzu Şampiyona dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler. İl Müdürü Kabakcı ziyarette elde edilen başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ” Son zamanlarda Boks’ta çok güzel gelişmeler oluyor, Gençlerde Abdullah Kuzu, Üst miniklerde Tayyar Türkoğlu, Milli takımda Uluslararası şampiyonalarında dereceler aldılar. Okul Sporlarında bir çok sporcumuz başarılara imza attılar. Kahramanmaraş Boks camiasında ses getiren bir il oldu. Bunda yapılan alt yapı çalışmalarının ve verilen emeğin büyük önemi var. İl Temsilcimiz, Antrenörümüz, Sporcularımızın velileri canla başla çalışıyorlar bizlerde ilin spor idarecileri olarak her zaman yanlarındayız. Çalışmanın en güzel ödülü de alınan bu başarılar. Gurur duyuyoruz bu gün Gençler, Üst minikler, Alt minikler branşların da Milli takıma sporcular gönderdik, bu sporcularımız 2020, 2024. 2028 Olimpiyatlarının alt yapısını oluşturmaktadır, bu azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ederlerse bu Olimpiyatlara katılmaları kaçınılmazdır. Gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçenleri gönülden kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Kabakcı misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve başarılarının devamını temenni etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.