DOLAR 32,5581 % -0.03
EURO 34,9321 % 0.03
GRAM ALTIN 2.428,83 % -0,05
ÇEYREK A. 3.971,14 % -0,05
BITCOIN 66.280,00 -0.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BOĞAZİÇİ BULVARI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2016 - 12:43

/ kez okundu.
BOĞAZİÇİ BULVARI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Trafikte yaşanan yoğunluğu hafifletme gayreti içinde olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvarların yapımının yanı sıra mevcut bulvarlarda iyileştirme ve bakım çalışmalarını da aralıksız olarak devam ettiriyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Boğaziçi Bulvarı’nda hummalı bir çalışma yürütülüyor.
Boğaziçi Konutları’nı hem Kayseri Yolu’na hem de Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’na bağlayan Boğaziçi Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serim ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Daha önce iniş istikametinde asfalt çalışmaları tamamlanan Boğaziçi Bulvarı’nda şu anda sıcak asfalt serim ve bordür döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bulvarda yol işaretleme çalışmalarına başlanacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.