DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Son Güncelleme :

04 Aralık 2015 - 11:48

/ kez okundu.
BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Siyaseten en güçlü dönemini yaşayan Kahramanmaraş, milletvekillerinin verdiği “Türkiye eski Türkiye değil, Kahramanmaraş eski Kahramanmaraş değil” mesajı ile ikinci yarıyı başlattı. Birlik içinde çalışacaklarını belirten Kahramanmaraş Milletvekilleri, “Her şey Kahramanmaraş için” dedi

 

İki Bakan, İçişleri Komisyon Başkanı ve üyelikleri ile siyaseten en güçlü dönemini yaşayan Kahramanmaraş, ekonomik verileri bir üst lige çıkarmaya hazırlanıyor. Doğası, kültürü ve ekonomik gelişmesi ile saklı cennet olarak anılan Kahramanmaraş, siyasette yakaladığı bu başarıyı taçlandırmak için gün sayıyor. Başta kültür ve turizm anlamında birçok yeniliğin yapılması beklenirken iş dünyası da yatırım için hazırlıklarını sürdürüyor.

IMG_3806

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serdar Zabun Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak, Akif Gölcü Salih Ziya Gümüşer, FürkanBayazıt, Hüseyin Özdal Sıddık Ciğer, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Mehmet Beşen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu ziyareti sırasında Kahramanmaraşlı milletvekilleri ile bir araya geldi.

IMG_3822

24, 25 ve 26. dönem milletvekilleri, Kahramanmaraş için yenilikçi, eski yeni kavramı olmadan hizmet edeceklerini Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile etkin bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı toplantı salonunda konuşan AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve eski TBMM Başkanvekilliği Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş için yapılacak her yeniliğe kendisinin de mutlaka katkı sağlayacağını söyledi. Eski yeni ayrımı yapmadan çalışacaklarını belirten Sağlam, “Önemli olan Kahramanmaraş. Şu anda siyaseten Kahramanmaraş’ın en güçlü olduğu dönem. İki bakanlık ile yapılacak binlerce hizmet var. Bizde elimizden geldiği kadarı ile bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

IMG_3920

TÜRK KADININ ZAFERİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, “Sema Ramazanoğlu’nun bakan olması inanan Türk kadının zaferidir. Demokrasimizin, Cumhuriyet Tarihimizin zaferidir. Horlanan, arka da tutulan kadınlar bu ülkede bakan oluyorlar. Sembolik ve manevi değeri çok yüksek. Artık Türkiye eski Türkiye değil” dedi

IMG_3865

YATIRIM YAPAN TÜRKİYE VAR

Bütün değerleri ile kalkınma hamlesini başlatan bir Türkiye olduğunu belirten Güvenç: “Savunma sanayisi gelişen, dosta güven düşmana korku veren bir duruma geldik. Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu hareket tüm halkımız tarafından benimsendi. Sağlıkta, Eğitimde, Sanayi’de ve birçok alanda üst seviyelerdeyiz. Gerekli tüm dinamikleri sorgulayan ve yatırımlarını yapan bir Türkiye var. Sanayicimizin yatırımları sayesinde artık asayiş olaylarında düşüşler yaşanıyor. Bunun devamı için elimizden geleni yapacağız” dedi

 

 

 

 

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ İLE SIKI ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkan Vekili Av. Veysi Kaynak, Ak Parti il başkanlığı döneminde başta Ticaret ve Sanayi Odası ile sıkı çalışmalarının olduğunu belirterek, “Kahramanmaraş AK Partiye çok büyük destek vermiştir. AK Parti il başkanlığı dönemimde Ticaret ve Sanayi Odası ile diğer sivil toplum örgütleri ile müşterek ve sıkı çalışmalarımız oldu. Teknik anlamda Kahramanmaraş için bize çok öneri ve proje getirdiler” dedi.

BİRLİKTELİK ÖNEMLİ

Birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini belirten Kaynak şöyle konuştu: “Böyle bir sinerjinin devam etmesi lazım. Denizli içinde Kahramanmaraş içinde diğer şehirler içinde bu birlikteliği devam ettirmemiz lazım. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bizim geleceğimizi ilgilendiren bakanlık. Fert başına gelirimiz bu sene 10 bin Dolar önümüzdeki seneler 15 bin Dolar ama biz nesilleri kaybedersek geleceğimiz hiç olmaz. Şu anda Kahramanmaraş en şanslı dönemini yaşıyor. 2 Bakanımız var siyaseten çok güçlü temsil ediliyoruz”

KAHRAMANMARAŞ’IN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi İlker Çitil, “ Türkiye ve Kahramanmaraş’ın hizmetinde olacağız. Bu süreçte üzerimize düşen ne varsa hep birlikte yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi

MİLLETVEKİLİ ÇEŞİTLİLİĞİ VAR

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) BMM Enerji Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Dilipak ise şöyle konuştu: “Bu tablo siyaseten özlenen bir tabloydu. Milletvekili çeşitliliği açısından da önemli bir yerdeyiz. Kahramanmaraş’ta da enerji alanında gerek devlet gerek se iş adamlarının çok ciddi yatırımları var. Burada enerji sektörünün sorunları ile alakalı çözüm üreteceğiz. Denizli ile Kahramanmaraş’ın organik bağının olması ile de kardeş şehirler protokolü yaparız”

İYİ BİR KAHRAMANMARAŞ İÇİN

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM, Milli Eğitim ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi İmran Kılıç, “Kahramanmaraş için elimizden geleni yapmak için burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önemli olan, önem arz eden sadece Kahramanmaraş. Bu doğrultuda tüm milletvekilleri ve Bakanlarımız ile uyum içerisinde çalışacağız” dedi

TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, TBMM Sağlık Komisyonu üyesi Nursel Reyhanlıoğlu ise Türkiye’de kadınlara verilen değerin her geçen gün arttığını belirterek: “Eskiden başörtülü gezmek bile çok zordu. Hamdolsun şimdi başörtülü bakanlarımız var. Bu zihniyetin değişmesi ile birlikte artık Türkiye’de birçok şey değişecektir” dedi.

  1. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ve Sevde Beyazıt Kaçar, eski yeni ayrımı yapmadan Kahramanmaraş için tüm yenilikleri yapacaklarını söylediler.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.