DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Birileri Bu Kanların Hesabını Verecek

Son Güncelleme :

12 Ekim 2015 - 11:21

/ kez okundu.
Birileri Bu Kanların Hesabını Verecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP’li Öztunç “Birileri Kanların Hesabını Verecek”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, kapsamlı seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gittiği Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde olağanüstü ilgiyle karşılanan Öztunç, Elbistan Seçim Bürosunda partililere yaptığı konuşmasında iktidarı sert bir dille eleştirdi, artan terör olaylarını hükümete bağlayarak, “Birileri bu kanların hesabını verecek” dedi.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ile birlikte CHP Elbistan Seçim Bürosunda basın toplatısı düzenleyen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç’u, CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Sıcak ve samimi karşılama sonrasında partililere seslenen CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, “Ankara’da meydana gelen hain terör olayında hayatını kaybeden Narlılı Ali Deniz’i toprağa verdik. Merhuma Allah’tan rahmet ve ailesine başsağlığı diliyorum. Terörün milliyeti olmaz. Reyhanlı’da, Diyarbakır’da, Suruç’ta bu katliamlara tanıklık ettik. Hayatını kaybeden insanlarımız bizim için, barış için, halkların kardeşliği için can verdiler. Bu insanlarımız onurlu mücadelenin neferleridir” şeklinde konuştu.

Daha sonra coşkulu alkışlar eşliğinde partililere hitap eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, Ankara’da yaşanan katliamı kınadı ve teröre lanet okudu. İktidarı da sert bir dille eleştiren Öztunç konuşmasında şunları söyledi:

DSCN0003 DSCN0004 DSCN9997

“TOPRAĞA DÜŞEN ÇOCUKLARIMIZIN KATİLİ KİM?”

“Narlılı hemşerimiz Ali Deniz’i toprağa verdik. Ankara’da meydana gelen katliamı ve hain terör olaylarını şiddetle kınıyorum. Toprağa düşen bu çocuklarımızın katili kim? Bu canlar neden gidiyor? MİT’e 5 dk. Uzaklıktaki olayda kimse bir şey yapamadı. MİT ne işe yarar? CHP ve diğerlerini dinleyeceğinize gidin teröristleri dinleyin. Bu ihmaller sonrasında çocuklarımız toprağa düşüyor.

“BİRİLERİ BU KANLARIN HESABINI VERECEK”

Başkent Ankara’da meydana gelen bu hain saldırıyı ve terör olayını şiddetle kınıyorum, lanetliyorum. Bunları yapanlar ve sebep olanlar döktükleri kanda boğulacaklardır. Önce insanı yaşatmak gerek. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.

Bizler bir olmalıyız, birlik olmalıyız, diri olmalıyız. Biz birlik olmazsak AKP olur. Bu yaşananların sebebi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz çekindikçe korktukça üzerimize geliyorlar. Terör hedef aramaz ve dinlemez. Önüne kim gelirse alır götürür. Ancak birileri akan bu kanların hesabını verecek.”

Alkışlarla karşılık gören  bu konuşmanın ardından Öztunç, tebrik ve başarı dileklerini kabul etti ve diğer seçim çalışmaları için Elbistan’dan ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.