SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BİR TEBESSÜME DEĞER DERNEĞİ KIBRIS GAZİLERİNİ TRAŞ ETTİRDİ

Son Güncelleme :

16 Eylül 2023 - 10:48

/ kez okundu.
BİR TEBESSÜME DEĞER DERNEĞİ KIBRIS GAZİLERİNİ TRAŞ ETTİRDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Bir Tebessüme Değer Derneği tarafından organize edilen Kahramanmaraşlı Kıbrıs gazileri berberler tarafından ücretsiz traş edildi.


19 Eylül Gaziler günü kapsamında Kahramanmaraş’ta birçok güzel işlere imza atan Bir Tebessüme Değer Derneği bu defada Kahramanmaraşlı Kıbrıs Gazilerine ücretsiz traş organizasyonu düzenleyerek Kıbrıs Gazilerini berberlere traş ettirdi.


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek organizasyonla ilgili şu ifadeleri kullandı. Özbek, böylesine güzel bir organizasyona imza atan Bir Tebessüme Değer Dernek Başkanı Fatih Akpınar ve emeği geçenleri kutluyorum Allah onlardan razı olsun. Biz Kıbrıs gazileri günden güne azalıyoruz ama böylesine güzel işler yapıldığı zaman kendimizi çok mutlu hissediyoruz ben bir kez daha Gazilerimiz ve kendim adına çok teşekkür ediyorum. Özbek, Tüm gazilerin ihtiyacı olan sevgi, saygı, ilgi ve hatırlanmaktır bizim çok şükür kimseden bir maddi beklentimiz yok beklentimiz bizi unutmasınlar o bize yeter.


TEBESSÜME İHTİYAÇ DUYULAN HER YERDEYİZ


Tebessüm zamanı, Kıbrıs Gazilerimizde diyen Bir Tebessüme Değer Kurucu Dernek Başkanı Fatih Akpınar, Gaziler haftası nedeniyle Kahramanmaraş’ta bulunan Gazilerimizi ücretsiz traş etmek için bir araya geldik. Gazilerimiz bu ülke için canla başla düşmana karşı savaşarak bu ülkenin mihenk taşlarıdır bizim bu gün yaptığımız sadece onların yüzünde tebessüm oluşturmaktır. Bundan sonrada gazilerimizi yalnız bırakmayacağız onların bu tarz ihtiyaçlarını gidermek için Bir Tebessüme Değer Derneği olarak elimizden geleni yapacağız.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.